Om oss

finn

Finn Morten Halle
(D.C., D.A.C.B.N)

2 år på AECC (Anglo European College of Chiropractic) 1974-76 i England
Palmer College of Chiropractic fra 1976 til 1978
Fullførte utdanningen som “Dr of Chiropractic” i 1978
Stabekk Kiropraktiske fra 1978 til nå
D.A.C.N.B. i 1998
Medlem av NKF

Stabekk Nevrokiropraktiske Klinikk ble drevet som en Gonstead-klinikk frem til 1998, etter det har klinikken i tillegg fått en liten nevrologi- og balanseavdeling.

Finn Morten Gjennomførte i 1984 et lite studie om effekten av kiropraktorbehandling på spedbarn med kolikk med svært godt resultat. Han startet videre utdannelse innen nevrologi i 1994 og besto eksamen utstedt av American Chiropractic Neurology Board i 1998.

Finn Morten studerer Funksjonell Nevrologi videre på kontinuerlig basis. Faget er i stor utvikling – nye studier kommer hele tiden og man må følge med for å kunne yte maks for pasienten.

Han har undervist lokale kiropraktorer i forståelsen av det sentrale og perifere nervesystemet og har ved flere anledninger undervist i blant annet funksjonell nevrologi og balanseproblematikk for Norsk Kiropraktorforening. Han underviser også innen funksjonell nevrologi internasjonalt.

Finn Morten har bestått eksamen i Vestibular Rehabilitation (balanseproblemer) i regi av ”American College of Functional Neurology” i Mars 2010 i Amsterdam.

bjorn-h

Bjørn H. Rognhaug
(B.Sc. Chiro, M. Chiro)

Bjørn er utdannet kiropraktor fra Macquarie University, Sydney, Australia, der han ble tildelt “Clinical excellency award” etter endt studie.

Utdannelsen i Australia gikk over fem år og inkluderer én Bachelor- og en Mastergrad.

Bjørn har gjennom utdannelsesperioden i Australia også deltatt på en rekke kurs innenfor blant annet nevrologi og Gonstead-kiropraktikk. Han har startet med videreutdanning innenfor funksjonell nevrologi gjennom Carrick Institute of Functional Neurology og går også jevnlig på kurs i regi av NKF.

Bjørn har alltid vært aktiv og interessert i idrett. Han er en aktiv golf- og fotballspiller og trener også i studio. Før kiropraktorstudiet ble påbegynt gikk han to år på Norges Idrettshøgskole hvor han studerte idrettsbiologi. Det har gitt en dyp forståelse av hvordan kroppen fungerer og hvilke tiltak som må til for å optimalisere helsen til alle typer mennesker uansett aktivitetsnivå. Fra sin treningsbakgrunn og brede utdannelse har han en svært god kompetanse innenfor øvelser som vil være bra for hver enkelt pasient.

Daglig ser Bjørn pasienter i alle aldere. Han behandler et stort omfang av plager som pasientene presenterer med, som idrettsskader, isjias, nakkesmerter, hodepine, svimmelhet etc. Bjørn kan også sette nåler (dry needling) for å fasilitere behandlingen av muskulære plager.

Her finner du oss